PART III. ASSESSMENT A. Directions: Read Each Item Carefully…

PART III. ASSESSMENT
A. Directions: Read each item carefully then write the correct answer in your answer sheets.

1. Two trains travel toward each other from points which are 195 miles apart
. They travel at
rate of 25 and 40 miles an hour respectively. If they start at the same time, how soon will
they meet?
A. 6 hours
B. 3 hours
C. 12 hours
D. 1.5 hours

2. A train travels at a speed of 30mph and travel a distance of 240 miles. How long did it
take the train to complete it’s journey?
A. 4 hours
B. 2 hours
C. 6 hours
D. 8 hours

3. Nadia walks 100m in half a minute. What must her speed have been to travel this
distance?
A.3.33m/s
B. 16.66m/s
C. 100m/s
D. 1.66MS

4. Benan drives 180 km in 4.5 hours. What is his speed in km рет
hour?
A. 41 km/h
B. 810 km/h
C. 40 km/h
D. 90 km/h

5. A minibus drives with a constant speed of 66 miles per hour. How far can it travel in 2
hours?
A. 132 miles
B. 33 miles
C. 20 miles
D. 198 miles

6. Mang Ben drives 5 hours. He drives 25 miles, 55 miles and 80 miles in 3 consecutive
hours, what is the average speed?
A. 32 m/h
B. 165 m/h
C. 96 m/h
D. 800 m/h

7. Mr. Marcelo drives 6 hours at an average speed of 60 miles per hour. Then he drives 4
hours at a speed of 55 miles per hour. What is his average speed for the whole trip?
A. 12 m/h
B. 125 m/h
C. 35 m/h
D. 58 m/h

See also  23.9 Read As A.twenty-three And Nine Hundreths B.twenty-three And Nine Hundredths C.t...

8. After picking up a friend who lives 6 miles away, Princess records 352 miles her
distance from home over time. What is her average speed over the first 8 hours?
A. 68 m/h
B. 58 m/h
C. 44 m/h
D. 38 m/h

9. If it takes 5 hours to drive a distance of 205 km on a motorway, what would be your
average speed in km/h?
A. 1025 km/h
B. 41 km/h
C. 64 km/h
D. 39 km/h

10. An airplane flies 1460 km in 2 hours. What is its average speed in kilometres per hour?
A. 730 km/h
B. 640 km/h
C.875 km/h
D. 540 km/h
pa help po​

Answer:

1. B

2. D

3. A

4. C

5. A

6. A

7. D

8. C

9. B

10. A

#ABC123

#RateMeBrainliest!

#FollowMe!

3 1/2 Hours (2020) | MUBI

Change units meters per second to km per hour 1m/s=3.6km/h. A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. Cns: why reduce speed limit to 30 km/h? “answer is blowin’ in the wind”

1 km/h mniej ratuje życie. Zwolnij!

Car travels hours class example km ratio chapter teachoo. A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. See a 720 hp e 63 amg reach 291 km/h (181 mph) in about 25 seconds

See a 720 hp E 63 AMG Reach 291 km/h (181 mph) in About 25 Seconds

amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance

A car travelled 280 km in 7 hours. what is the speed of the car?. Percentile collected vehicles. Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these

55 mph to kmh (55 miles per hour to kilometers per hour)

mph kmh kilometers convert

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then. Change units meters per second to km per hour 1m/s=3.6km/h. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go

See also  A Circular Garden With A Diameter Of 5 Meters Will Be Surrounded With Satan Plants...

A car travelled 280 km in 7 hours. What is the speed of the car?

60-140 km/h acceleration mod. Bmw f10 m5 goes from 0 to 270 km/h in 25 seconds. 75 km per hour speed limit of vehicle til 15th february #agranews

35 1/2 hours later

Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains. 35 1/2 hours later. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go

60-140 Km/h Acceleration Mod - YouTube

Wltoys racing 4g 4ghz goolrc 60km battery alloy wl chassis rtr terrains. Solved table q3 shows spot speed data based on a sample of. Amg mph km reach kmh hp seconds 4matic mercedes autoevolution benz e63 pp performance

35 1/2 hours later

Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these. A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then. 55 km/h

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then

A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. Percentile collected vehicles. 1 km/h mniej ratuje życie. zwolnij!

10. A car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1

moves

A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. 60-140 km/h acceleration mod. Mph kmh kilometers convert

Moelltaler -15 Celsius, 55 km/h wind and gusts up to 65 and no way to

Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains. Percentile collected vehicles. Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have

Example 15 - A car travels 90 km in 2 1/2 hours - Chapter 12 Class 6

car travels hours class example km ratio chapter teachoo

35 1/2 hours later. Solution: if you drive 100 km/hr for 6 hours how far will you go. 28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain

BMW F10 M5 Goes from 0 to 270 km/h in 25 Seconds - autoevolution

m5 f10 autoevolution

Ilo increases. A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. Cns: why reduce speed limit to 30 km/h? “answer is blowin’ in the wind”

See also  1. Who Is The Author Of The Essay, "Pliant Like A Bamboo,"? A. I.V. Mallari B...

Solved Table Q3 shows spot speed data based on a sample of | Chegg.com

percentile collected vehicles

35 1/2 hours later. 55 km/h top speed. Solved table q3 shows spot speed data based on a sample of

Three hours, 55 minutes, 45 seconds to hang two of these | Flickr

55 km/h top speed. 28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain. Working more than 55 hours a week increases risk of death, who, ilo say

Solved One car is going 60 km/h, another 120 km/h. Both have | Chegg.com

60-140 km/h acceleration mod. Solved table q3 shows spot speed data based on a sample of. Homeworklib traces

CNS: Why reduce speed limit to 30 km/h? “Answer is blowin’ in the wind”

Bmw f10 m5 goes from 0 to 270 km/h in 25 seconds. 10. a car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1. 60-140 km/h acceleration mod