Directions: Choose The Letter Of The Correct Answer. Write You…

Directions: Choose the letter of the correct answer. Write your answers on a sheet
of paper
1. What is the equation used to calculate distance?
A. distance = speed = time
B. distance = speed x tiine
C. distance speed + time
D. distance speed – time
2. Calculate the time taken when, distance is 150 km and speed is 25km/h.
A. 4 hours B. 6 hours
C. 10 hours
D. 15 hours
3. Find the speed when a tricycle travels 200 kilometers in 8 hours,
A. 12 km/h B. 15 km/h
C. 25 km/h D. 30 km/h
4. Calculate the distance traveled for 6 hours at 65 km/h.
A. 71 km
B. 380 km
C. 390 km
D. 405 km
5. Calculate the distance you will travel if you will bike for 2 hours at 15 km/h.
A. 27 km
B. 30 km
C. 40 km
D. 60 km
6. Juan runs a 200 m race with a speed of 4 m/s. How long will it take him to finish
the race?
A. 30 minutes B. 50 minutes C. 50 seconds D. 55 seconds
7. Calculate the distance you will travel if you will drive for 2 hours at 56km/h.
A. 84 km
B. 100 km
C. 110 kn
D. 112 km
8. Find the speed of a car after 4 hours it traveled a distance of 284 km.
A. 51 km/h B. 61 km/h C. 63 km/h
D. 71 km/h
9. A jeepney driver drove 40 km/h for 3 hours, and then 51 km/h for another 2.5
hours. What was the total distance the jeepney driver traveled?
A. 147.5 km B. 225.5 km C. 247.5 km D. 295.5 km
10. Rey drives for 2 hours at 75km/h, then drives 195 kilometers at 65km/h, and
finally drives for 1 hour at 63 km/h. Calculate his average speed for the whole
journey
A. 68 km/h B. 88 km/h
C. 95 km/h
D. 111 km/h

See also  Make A Reflection Essay About What You Have Learned In Our Mathematics...

maka sagot follow ko​

Answer:

1. B

2. B

3. C

4. C

5. B

6. C

7. D

8. D

9. C

10. A

Answer:

  1. B
  2. B
  3. C
  4. C
  5. B
  6. C
  7. D
  8. D
  9. C
  10. A

Correct me if I’m wrong ^-^

HOPE IT HELPS :)

GOD BLESS YOU :D

55 km/h - YouTube

Wltoys 124019 1:12 rc car 4wd 2.4g high speed 55 km/h all terrains. How to convert m/s to km/hr (meters per sec to kilometers per hour. Hour meters

60-140 Km/h Acceleration Mod - YouTube

Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have. How to convert m/s to km/hr (meters per sec to kilometers per hour. 55 km/h top speed

A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then

Percentile collected vehicles. 28. a car travels due north at a speed of 55 km/h. the traces of rain. Homeworklib traces