1. 7 Hours At 65 Km/h A. 82.5 B. 60 C. 455 D. 85 2. 1 1/2 Hour At 55 Km/h A…

1. 7 hours at 65 km/h
A. 82.5
B. 60
C. 455
D. 85
2. 1 1/2 hour at 55 km/h
A. 82.5
B. 455
C. 85
D. 60
3. 45 minutes at 80 km/h
A. 60
B. 82.5
C. 455
D. 85

The Loreto motorcycle had an average speed of 65 km/h for 3 hours in the morning and an average speed of 70 km)h for 2.5 hours in the afternoon.

4. What is the total distance covered by the Loreto motorcycle?
A. 368 km
B. 369 km
C. 370 km
D. 371 km
5. How much longer does a Loreto motorcycle traveled in the morning than in the afternoon?
A. 23 km
B. 22 km
C. 21 km
D. 20 km
6. Lito took a 5 hour bicycle trip. In all he traveled 120 kilometers. What was his average speed?
A. 21 km/h
B. 22 km/h
C. 23 km/h
D. 24 km/h
7. If it takes 4 hours to drive a distance from Loreto to San Jose of 180 kilometers calculate its speed.
A. 45 km/h
B. 40 km/h
C. 35 km/h
D. 30 km/h
8. A. ” Bao-Bao” travels with a constant speed of 90 kilometers per hour. How far can it travel in 6 hours?
A. 540 km
B. 542 km
C. 544 km
D. 546 km
9. An ambulance leaves Loreto at 6:00 AM and arrives at Libjo 6:30 AM. If the distance is 25 kilometers, what is the average speed of the ambulance?
A. 49 km/h
B. 50 km/h
C. 51 km/h
D. 52 km/h
10. Lito and Sam leave their homes at the same time. Lito has 180 kilometers to travel and drives at 80 km/h. Sam has 200 kilometers to travel and also drives at 80 km/h. How longer does Sam spend driving than Lito?
A. 10 mins
B. 15 mins
C. 20 mins
D. 25 mins

See also  What Are The Common Factors Of 630 And 300

Answer:

1.C

2.A

3.B

4.B

5.C

6.A

7.C

8.C

9.D

10.D

Step-by-step explanation:

yan po totoong sagot

sana po mka tulong at hehe pabrainlist nmn po

Answer:

1.a2.c3.d4.b5.d6.a7.a

Step-by-step explanation:

Hope it’s help

Only 7 hours 55 min and 35 more years until Im done with work - en

Solved table q3 shows spot speed data based on a sample of. 35 1/2 hours later. 10. a car moves with a speed of 30 km/h-1 for half an hour, 25 km/h-1

Working more than 55 hours a week increases risk of death, WHO, ILO say

ilo increases

Percentile collected vehicles. A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 kmh^-1 and then

Solved Table Q3 shows spot speed data based on a sample of | Chegg.com

percentile collected vehicles

M5 f10 autoevolution. Ilo increases. A car travels first 30 km with a uniform speed of 60 km h^-1 and then

55 km/h - YouTube

Car travels hours class example km ratio chapter teachoo. A car takes 7 hours to cover a certain distance at the speed of 48 km/h. 75 km per hour speed limit of vehicle til 15th february #agranews

HOW TO CONVERT M/S TO KM/HR (meters per sec to kilometers per hour

km per hour kilometers convert meters hr sec

Car travels hours class example km ratio chapter teachoo. How to convert m/s to km/hr (meters per sec to kilometers per hour. Solved one car is going 60 km/h, another 120 km/h. both have